Научете да цртате - Како да цртате ...

Како да се наслика мачка, куче, еднорог? Другите можат да цртаат толку добро, но не знам како да го направам тоа. Научете да цртате за деца - вие и вашето дете ќе научите да цртате со следниве чекор-по-чекор инструкции.

Научете да цртате за деца - како да цртате ...

Еве едноставни водичи кои ќе ви помогнат да започнете со цртање. Препорачуваме да ги започнувате цртежите со молив, бидејќи некои линии треба повторно да се отстранат. Со кликнување на врската се отвора соодветната страница со упатствата.

Научете да цртате - Како да нацртате глушец

Нацртајте глушец

Научете да цртате за деца - нацртајте мачка

Научете да цртате мачка

Научете да цртате за деца - куче

Нацртај кучиња 

Научете да цртате за деца - нацртајте куќа

Нацртајте ја куќата сами

Научете да цртате за деца - пилешко

Како да се подготви пилешко

Како да нацртате слон за деца

Научете да цртате слон

Како да се наслика лилјак - упатство за урнек

Нацртај лилјак

Како да се наслика риба за деца

Нацртајте риба

Како да нацртате ајкула

Нацртајте ајкула

Упатства за цртање на лавови

Лав

Како да се наслика инструкција за овци

Шаф

Како да насликате тигар - упатства за деца

Тигар

Како да нацртате балон со топол воздух

Како да нацртате балон со топол воздух

Како да нацртате снешко

Како да нацртате снешко

Научете да цртате за напредни ученици

Следниве шаблони за учење цртање се посоодветни за постари деца или возрасни:

Боење страници за деца бесплатно - coloringpagesXNUMX.com

Кучешки знак

Боење страници за деца бесплатно - coloringpagesXNUMX.com

Нацртајте мачка

Боење страници за деца бесплатно - coloringpagesXNUMX.com

Како да се наслика еднорог

Боење страници за деца бесплатно - coloringpagesXNUMX.com

Како да се нацрта роза

Боење страници за деца бесплатно - coloringpagesXNUMX.com

Како да се подготви патка

Боење страници за деца бесплатно - coloringpagesXNUMX.com

Нацртај кучиња

 

Слободно контактирајте не, ќе се обидеме да ви понудиме упатства за мотив по ваш избор. Ние исто така можеме да се обидеме да создадеме страница за боење за мотив по ваш избор.


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.