Шаблон за неделен план за јадење - претходно печатен

Здравата исхрана е важна. Урамнотежената исхрана е исто толку важна. И водењето на преглед - што јадевме и кога или кога готвиме што - е доста комплексно. Нашиот неделен распоред помага тука.

Неделен план 7 дена

Следниот неделен распоред можете да го користите за приватни домаќинства, како и за големи кујни, ресторани или како дел од програми за диети. И бидејќи ние исто така нудиме празен неделен распоред подолу, овој образец може да се користи и сосема поинаку. Со кликнување на врската се отвора неделниот распоред во формат pdf:

Шаблон за неделен план за храна
Шаблон за неделен план за храна

Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.