Како да нацртате лав | Animивотни лав

Како да се наслика мачка, куче, еднорог? Другите можат да цртаат толку добро, но не знам како да го направам тоа. Научете да цртате за деца - вие и вашето дете ќе научите да цртате со следниве чекор-по-чекор инструкции.

Wie malt man einen Löwen – Löwe zeichnen

Еве едноставни водичи кои ќе ви помогнат да започнете со цртање. Препорачуваме да ги започнувате цртежите со молив, бидејќи некои линии треба повторно да се отстранат. Со кликнување на врската се отвора соодветната страница со упатствата.

Wie malt man einen Löwen - Löwe zeichnen
Wie malt man einen Löwen – Löwe zeichnen

 

Vorlage Löwe zeichen lernen – Grafik im großen Format

 

Слободно контактирајте не ако барате многу посебна слика за сликање со многу посебен мотив или ако сакате сами да нацртате друг мотив. Можеби ќе можеме да создадеме и страница за боење врз основа на вашите спецификации од фотографијата.


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.