Стрип за патување низ времето епизода 4 - Првиот компјутер

Антонија е најдобрата пријателка на Леонард. Но, сите само ја нарекуваат Тони, што понекогаш доведува до забуна, бидејќи многумина мислат дека Тони е момче. Нејзиниот омилен предмет е математика.Инаку, Тони е сосема нормална млада личност која сака да излегува со своите пријатели и страсно да танцува.

Леонард сите го нарекуваат Лав. Претежно е див како лав, но понекогаш е малку за inубен во Антонија. Но, тој не се осмелува да и каже. Неговите омилени теми се спортот и историјата, и тој е тотален навивач на филмови.

И еден ден Антонија и Леонард (ака „Тони“ и „Лео“) наоѓаат чуден прстен.

Стрип за патување низ времето, дел 4 - Конрад Зусе и првиот компјутер

Тони и Лео прочитаа извештај за пронаоѓачот на првиот компјутер кој само се пресметува. Секако на нивните паметни телефони. И тогаш идејата беше таму. Ајде да одиме на четвртата авантура:

Страници за боење за деца бесплатно - 28 јули 2021 година

 

Тони и Лео прочитаа за пронаоѓачот на првиот компјутер кој само се пресметува. Се разбира, децата мора да го посетат овој брилијантен пронаоѓач. Но, крајот е малку изненадувачки и за двајцата ...

Епизода 4 - Првиот компјутер 

 

 

Преглед на сите епизоди на стрипот за патување низ времето

 

Ве молиме, кажете ни како ви се допаѓа комичната серија. Дали имате идеи за ново патување низ времето? Или предлози за дизајнот на стриповите? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.