Dizajni i Modës Femrash

Sidomos vajzat duan të merren me rroba, pajisje dhe trendet më të fundit të modës. Dhe ata duan të luajnë vetë projektuesi. Faqet tona për t'u ngjyrosur në "Fashion Fashion Model" mbështesin këtë hobi duke u dhënë fëmijëve faqe për t'u ngjyrosur që i ftojnë për hartimin e tyre.

Ngjyrosje faqe / faqe për t'u ngjyrosur Dizajni i modës dhe modës - Të brendshme femrash

Faqet e ndryshme për ngjyrosje tregojnë kategori të ndryshme të tilla si bikini, veshja, veshjet e mbrëmjes ose pajisje.

Duke klikuar në foto, faqja e ngjyrosjes hapet në formatin pdf

Ngjyrosje faqe / faqe për t'u ngjyrosur Dizajni i modës dhe modës - Të brendshme femrash
Ngjyrosje faqe / faqe për t'u ngjyrosur Dizajni i modës dhe modës - Të brendshme femrash

Faqja ngjyrosje / faqe ngjyrosje Shikoni modelin në të brendshme si grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Gjithashtu mund të krijojmë një model ngjyre për specifikimet tuaja nga një foto.

Një mendim mbi "Lingerie modës së modës"

  1. 这张 图 是 我 在 找 图片 给 小孩 时 无意 间 看到 的, 索性 自己 涂画 好 了, 感觉 上 好像 泰坦尼克 号 里 绘画, 性感 极 了.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.