Rrobat e verës për dizajn të modës

Sidomos vajzat duan të merren me rroba, pajisje dhe trendet më të fundit të modës. Dhe ata duan të luajnë vetë projektuesi. Faqet tona për t'u ngjyrosur në "Fashion Fashion Model" mbështesin këtë hobi duke u dhënë fëmijëve faqe për t'u ngjyrosur që i ftojnë për hartimin e tyre.

Faqja e ngjyrosur / faqe për t'u ngjyrosur Modës dhe modës - Veshje verore

Faqet e ndryshme për ngjyrosje tregojnë kategori të ndryshme të tilla si bikini, veshja, veshjet e mbrëmjes ose pajisje.

Duke klikuar në foto, faqja e ngjyrosjes hapet në formatin pdf

Faqja e ngjyrosur / faqe për t'u ngjyrosur Modës dhe modës - Veshje verore
Faqja e ngjyrosur / faqe për t'u ngjyrosur Modës dhe modës - Veshje verore

Ngjyrosje faqe / faqe ngjyrosje Trego modelin në rroba të verës si grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Gjithashtu mund të krijojmë një model ngjyre për specifikimet tuaja nga një foto.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.