Paint një Modeli - Modeli Top në një Bikini

Sidomos vajzat duan të merren me rroba, pajisje dhe trendet më të fundit të modës. Dhe ata duan të luajnë vetë projektuesi. Faqet tona për t'u ngjyrosur në "Fashion Fashion Model" mbështesin këtë hobi duke u dhënë fëmijëve faqe për t'u ngjyrosur që i ftojnë për hartimin e tyre.

Ngjyrosje faqe / faqe ngjyrosje Topmodel në bikini me pika

Faqet e ndryshme për ngjyrosje tregojnë kategori të ndryshme të tilla si bikini, veshja, veshjet e mbrëmjes ose pajisje.

Duke klikuar në foto, faqja e ngjyrosjes hapet në formatin pdf

Ngjyrosje faqe / faqe ngjyrosje Topmodel në bikini me pika
Ngjyrosje faqe / faqe ngjyrosje Topmodel në bikini me pika

Ngjyrosje faqe / Foto ngjyrosje Shfaq modelin e lartë me luleshtrydhe si grafik


Ju lutem Kontakt Na, nëse kërkon një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Gjithashtu mund të krijojmë një model ngjyre për specifikimet tuaja nga një foto.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.