Nesër vjen Santa Claus - shënime dhe tekst

Tradita e të kënduarit të këngëve të Krishtlindjeve në shtëpi me familjen dhe fëmijët, ose në shkollë dhe çerdhe, nuk është shumë e vjetër. Vetëm nga rreth 18. Shekulli këndoj në rrethin e familjes dhe vetëm që nga 19. Shekulli njeh këngë në Gjermani nga vende të tjera.

Spango dhe teksti Nesër vjen Santa Claus

Këndimi dhe bërja e muzikës së bashku dhe rreth Krishtlindjeve krijon një atmosferë të bukur, shumë të veçantë dhe unike. Jo vetëm fëmijët e të gjitha moshave gëzojnë atë. Sa më shpesh që këngët përsëriten ose dëgjohen gjatë kësaj kohe, aq më mirë teksti është i ulur. Nëse mund të luani një instrument, mund të luani një shoqërim.

Duke klikuar në foto, fletë ngjyrosëse me shënime dhe tekstin e karolinës së Krishtlindjeve hapet në formatin pdf

Spango dhe teksti Nesër vjen Santa Claus
Spango dhe teksti Nesër vjen Santa Claus

Nesër vjen teksti i Santa Claus

Nesër vjen Santa Claus
vjen me dhuratat e tij.
Dritat me ngjyra, stoli argjendi,
Fëmija me grazhd, dele dhe dem,
Ari i egër dhe pantera
Do të doja të kisha.

Na sillni Santa,
Sillni nesër, sillni atë
një hekurudhë e bukur,
Fermë me pulë dhe gjel,
një burrë me xhenxhefil,
të gjitha gjërat e këndshme.

Por ju e dini dëshirën tonë,
di zemrat tona.
Babai i fëmijëve dhe nëna,
madje edhe gjysh,
të gjithë, ne jemi të gjithë atje,
pritni me dhimbje.

Shënime nga Krishtlindjet Carol Nesër, Santa Claus do të hapet si skedar grafik


Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për më shumë shënime dhe tekste të rhymes çerdhe. Jemi të lumtur të shtojmë më shumë shënime me tekst në koleksionin tonë të shënimeve për këngët e fëmijëve. Dizajni i shënimeve me faqet e ngjyrosura për fëmijën është komplekse, por nëse është e nevojshme, ne dëshirojmë ta provojmë.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.