Tani të gjitha pyjet janë pushim - shënime dhe tekst

Sa më i vjetër të bëhet fëmija, aq më shumë do të dëshirojë të përdorë zërin e vet duke dëgjuar këngën dhe muzikën. Prandaj, provimi duhet të kryhet jo vetëm për të fjetur, por edhe për argëtim.

Muzika dhe teksti Tani të gjitha pyjet janë pushimi

Fëmijët nuk kanë nevojë për instrumente muzikore për të bërë muzikë. Çdo gjë që trondit, trondit ose bën zhurmë të tjera përdoret. Zëri juaj përdoret gjithashtu. Por për të siguruar që katran është të paktën përafërsisht i saktë, ju jeni i mirëpritur të printoni templatin tonë të dizajnuar për fëmijën me shënime dhe tekst të rimës së çerdheve. Fëmijët më të mëdhenj mund të pikturojnë gjethet me shënime dhe teksti gjithashtu i mrekullueshëm!

Duke klikuar mbi imazhin hapet faqja e ngjyrosjes me shënime dhe tekst në formatin pdf

Muzika dhe teksti Tani të gjitha pyjet janë pushimi
Muzika dhe teksti Tani të gjitha pyjet janë pushimi

Tani të gjitha pyjet janë pushimi - teksti

Tani të gjitha pyjet janë pushimi,
Blegtoria, njerëzit, qytetet dhe fushat,
ajo fle gjithë botën;
por ju, shqisat e mia,
up, në, ju duhet të filloni,
që i pëlqen krijuesit tuaj.

Ku jeni, dielli, a keni qëndruar?
Nata ju dëboi,
natën, armikun e ditës.
Udhëtoni atje; një tjetër diell,
Jezusi im, lumturia ime,
madje duket e ndritshme në zemrën time.

Dita ka kaluar
yjet e stolisur shkëlqejnë
në sallën e qiellit blu;
Kështu që unë do të qëndroj,
kur emri im do të shkojë
zot tim nga kjo luginë e lotëve.

Trupi nxiton të pushojë
heq veshjen dhe këpucët,
pamja e vdekshmërisë;
E marr këtë, kundër tij
Krishti do të më investojë
skajin e nderit dhe lavdisë.

Koka, këmbët dhe duart
janë të lumtur që tani deri në fund
puna po vjen.
Zemra, ngazëllo, do të bëhesh
nga mjerimi i këtyre tokave
dhe të punojnë pa mëkat.

Tani shkoni, ju gjymtyrët e shurdhër,
shkoni dhe shtrihuni,
shtretërit që dëshironi.
Ka orë dhe kohë,
sepse do të jeni të përgatitur
për të pushuar një shtrat të vogël në tokë.

Sytë e mi janë të zymtë,
në asnjë kohë ata janë të mbyllura.
Atëherë, ku është trupi dhe shpirti?
Merrni atë për hir tuaj
jini të mirë për të gjitha dëmet,
ti e ruan dhe e mbron Izraelin '.

Wide nga krahët të dy,
Jezusi, gëzimi im,
dhe të marrë zogth tuaj pak.
Satani do të gllabërojë mua,
kështu le të këndojnë engjëjt:
"Ky fëmijë duhet të jetë i papërmbajtur".

Edhe ju, të dashurit e mi,
nuk duhet të trishtohen sot
nuk ka aksident apo rrezik.
Perëndia le të të flejë me lumturi,
imagjinoni armet e stolisura
rreth krevatit dhe turmës së tij engjëllore.

Shënime nga rimja e çerdheve Tani, të gjitha pyjet mbeten si një skedar grafik i hapur


Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për më shumë shënime dhe tekste të rhymes çerdhe. Jemi të lumtur të shtojmë më shumë shënime me tekst në koleksionin tonë të shënimeve për këngët e fëmijëve. Dizajni i shënimeve me faqet e ngjyrosura për fëmijën është komplekse, por nëse është e nevojshme, ne dëshirojmë ta provojmë.