Iluzion optik - i drejtë ose i lakuar

Vizatimet e iluzioneve optike dhe figurat e pamundura, të quajtura paradokse, magjepsin çdo fëmijë. Iluzione optike përcaktojnë si një term kolektiv të gjitha aspektet e vizionit njerëzor.

Iluzion optik - i drejtë ose i lakuar

Kjo mund të bëhet nga njëra anë, kur ne shohim gjërat me anë të një përfaqësimit të caktuar tjetër se ata janë të vërtetë, ose njerëz të ndryshëm shohin gjëra të ndryshme në të njëjtën template apo me të vërtetë gjërat në një mënyrë të shënuar.

Duke klikuar në foto, shablloni hapet në formatin pdf:

Iluzion optik - i drejtë ose i lakuar
Iluzion optik - i drejtë ose i lakuar

Iluzion optik Hapni drejt ose të përkulur si një grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Gjithashtu mund të krijojmë një model ngjyre për specifikimet tuaja nga një foto.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.