Gjumi i vogël i fjetjes - shënime dhe tekst

Dëgjimi i këngëve të fëmijëve është një ndihmë e vërtetë dhe e dëshmuar e gjumit. Efekti, ndër të tjera, rezulton nga fakti që fëmijët e vegjël e duan muzikën. Edhe studime më të hollësishme mbi temën e bie në gjumë të shëndoshë tregojnë se fëmijët thjesht vijnë në një pushim më të mirë përmes muzikës.

Shënimet dhe teksti flenë gjumë pak fëmijë

Prindërit nuk duhet të jenë ekspertë me qëllim që pasardhësit e tyre të jenë të vetëdijshëm për përparësitë e shumta të rhymeve të çerdheve kur bien në gjumë. Por për të siguruar që katran është të paktën përafërsisht i saktë, ju jeni i mirëpritur të printoni templatin tonë të dizajnuar për fëmijën me shënime dhe tekst të rimës së çerdheve. Fëmijët më të mëdhenj mund të pikturojnë gjethet me shënime dhe tekst!

Duke klikuar mbi imazhin hapet faqja e ngjyrosjes me shënime dhe tekst në formatin pdf

Shënimet dhe teksti flenë gjumë pak fëmijë
Shënimet dhe teksti flenë gjumë pak fëmijë

Fëmijë gjumi fle pak fëmijë tekst

Gjumi, fëmija, gjumi!
Babai mbron delet,
nëna dridhet Bäumelein e saj,
atje bie një ëndërr.
Gjumi, fëmija, gjumi!

Gjumi, fëmija, gjumi!
Në qiell shkoni dele ':
Yjet e vegjël janë qengjat,
hëna, kjo është bariu.
Gjumi, fëmija, gjumi!

Gjumi, fëmija, gjumi!
Kështu që unë ju jap një dele
mirë me një zile të artë,
kjo duhet të jetë shoqëruesi juaj i lojës.
Gjumi, fëmija, gjumi!

Gjumi, fëmija, gjumi!
dhe mos e bleni, si një dele:
Përndryshe, do të vijë qeni i bariut
dhe kafshon fëmijën tim të keq.
Gjumi, fëmija, gjumi!

Noten von Kinderlied Schlaf Kindlein fle Hapur si skedar grafik


Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për më shumë shënime dhe tekste të rhymes çerdhe. Jemi të lumtur të shtojmë më shumë shënime me tekst në koleksionin tonë të shënimeve për këngët e fëmijëve. Dizajni i shënimeve me faqet e ngjyrosura për fëmijën është komplekse, por nëse është e nevojshme, ne dëshirojmë ta provojmë.