Skaj i bardhë me borë të dëborës - shënime dhe tekst

Tradita e të kënduarit të këngëve të Krishtlindjeve në shtëpi me familjen dhe fëmijët, ose në shkollë dhe çerdhe, nuk është shumë e vjetër. Vetëm nga rreth 18. Shekulli këndoj në rrethin e familjes dhe vetëm që nga 19. Shekulli njeh këngë në Gjermani nga vende të tjera.

Muzikë dhe teksti fletë Snowflake White Skirts

Këndimi dhe bërja e muzikës së bashku dhe rreth Krishtlindjeve krijon një atmosferë të bukur, shumë të veçantë dhe unike. Jo vetëm fëmijët e të gjitha moshave gëzojnë atë. Sa më shpesh që këngët përsëriten ose dëgjohen gjatë kësaj kohe, aq më mirë teksti është i ulur. Nëse mund të luani një instrument, mund të luani një shoqërim.

Duke klikuar në foto, fletë ngjyrosëse me shënime dhe tekstin e karolinës së Krishtlindjeve hapet në formatin pdf

Muzikë dhe teksti fletë Snowflake White Skirts
Muzikë dhe teksti fletë Snowflake White Skirts

Skaj i bardhë me borë të dëborës - Tekst

Flok dëbore, Skaj i bardhë,
kur bie borë?
Ju jetoni në retë,
rruga juaj është deri më tani.

Ejani të uleni pranë dritares
ju yll i bukur,
bojë lule dhe gjethe,
ne si ty

Flok dëbore, na mbulon
Blümelein,
atëherë ata fle në mënyrë të sigurtë
në paqen qiellore.

Flok dëbore, Skaj i bardhë,
vijnë tek ne në luginë.
Pastaj ndërtojmë burrë dëbore
dhe hedhin topin.

Noten von Weihnachtslied Snowflake Open Weißröckchen si një skedar grafik


Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për më shumë shënime dhe tekste të rhymes çerdhe. Jemi të lumtur të shtojmë më shumë shënime me tekst në koleksionin tonë të shënimeve për këngët e fëmijëve. Dizajni i shënimeve me faqet e ngjyrosura për fëmijën është komplekse, por nëse është e nevojshme, ne dëshirojmë ta provojmë.