Bukuri - a është ajo në syrin e shikuesit?

Luanët qëndrojnë të çarë në pastrim dhe kujdesen për zebrat, të cilët zihen me bollëk në barin e thatë. Grabitqar kërcen përpara me një hov dhe fillon gjueti. Ju mund të shihni këmbët e saj muskulore duke u larguar nga toka me forcë të plotë. Ne flasim për bukurinë.

Çfarë është bukuria

Luanezët janë një kafshë e bukur dhe e mrekullueshme. Por bukuria është gjithashtu një lule shumëngjyrëshe, aq e brishtë dhe jetëshkurtër në ekzistencën e saj.

Bukuria e njeriut dhe e natyrës
Çifti në dashuri në perëndim të diellit - bukur, apo jo?

Megjithatë, ne shijojmë aromën e saj dhe lulet e saj shumëngjyrëshe. Të dyja këto gjëra kanë pak të përbashkëta, por ne e shoqërojmë fjalën "bukuri" me të dyja.

Pse është kjo? Pse e quajmë si grabitqar të rrezikshëm dhe të mrekullueshëm, ashtu edhe lule të brishtë dhe të vogël?

Bukuria është abstrakte

Bukuria është një koncept abstrakt dhe qëndron në syrin e shikuesit. Prandaj, ndihemi qenie shumë të ndryshme sa bukur. Bukuria është një ndjenjë që nxitet nga ndjenja e shikimit dhe e syve.

Parimi, bukuria në syrin e shikuesit, por gjithashtu llogaritet në anën tjetër. Në këtë kuptim, çdo person ka një bukuri shumë personale në të. Njëra gjithashtu flet për bukurinë e brendshme.

Kjo mund të jetë një buzëqeshje, një pamje joshëse ose një gjest i caktuar. Ose të gjitha këto gjëra menjëherë. Çdo person është i bukur. Dhe çdo person dëshiron që bukuria e tij të njihet.

Nuk ka bukuri pa vlerësim

Për të prodhuar bukurinë personale dhe shumë intime, çdo grua dhe çdo njeri duhet së pari t'i njohë dhe t'i vlerësojë ato në vetvete. Nëse një person tregon veten të jetë e bukur, ajo shkakton shumë ndjenja për njerëzit e tjerë.

Personi duket tërheqës, i këndshëm dhe elegant. Është kjo karizëm i veçantë që e kthen një person të thjeshtë në një person të bukur. Ne bie në dashuri me bukuri të një njeriu.

Ne bashkohemi mirë me dikë që ka një karizëm simpatik. Ne buzëqeshim tek një i huaj në rrugë sepse na bën të ndihemi të ngrohtë.

Bukuria është në të gjithë

Çdo person është i bukur. Çdo krijesë është e bukur. Në mënyrën e vet, çdo foto dhe çdo situatë ka një bukuri personale dhe individuale në të.

Njohja, shprehja dhe madje jetesa e tyre është një art. Një art që mund të mësohet vetëm nëpërmjet afrimit dhe pasionit.

Të jesh i bukur do të thotë të duash veten. Dhe vlerësoni veten dhe shokët tuaj të njeriut jep karizëm dhe një karizëm të bukur.