Blej Satchels | shkollë

Çanta është sigurisht zemra e çdo fillimi të shkollës. Nëse vjollcë, blu apo të verdhë, me piratë ose unicorns, gjëja kryesore është se çantë si fëmija. Si prind, megjithatë, ne e dimë se optika kur blejnë një ranz është vetëm gjysma e betejës. Pas të gjitha, sateli duhet të mbijetojë të paktën katër vitet e para të shkollës fillore.

Sytë e hapur në blerjen e satelit!

Është e qartë se ne prindërit kemi kërkesa shumë më të mëdha për çantën e parë të fëmijëve tanë.

Guides Satchels
Çfarë duhet të kërkoni kur blejnë një çantë

Pra, nëse fëmija juaj ka zgjedhur tashmë kurorën e tij të ëndrrave, duhet të kontrolloni këtë model bazuar në kriteret e përshkruara më poshtë. Përveç kësaj, ju nuk duhet të blini çantën e fëmijës suaj shumë vonë, sepse modelet e lakmuara me shpejtësi shiten dhe frustrimi i fëmijës suaj është i madh!

Çfarë duhet të shikoni për blerjen e satelit

Shumë e rëndësishme është para së gjithash vulën e miratimit. Çanta duhet të përputhet me NORM DIN 58124. Kjo siguron që çanta e re është e papërshkueshme nga uji, praktike dhe e sigurt. Ju mund të njihni çorapët që plotësojnë këtë standard, etikën standarde ose vulën TÜV.

Gjithashtu i kushtoni vëmendje reflektorëve dhe ngjyrave fluoreshente. Fëmija juaj mund të ketë nevojë të fillojë të kandidojë në dimër kur është akoma i shurdhër. Ngjyrat e errta pa reflektor janë parë keq nga shoferët, kështu që shpinës patjetër duhet të ketë këtë mbrojtje. Reflektuesit hedhin dritën e dritave të makinës dhe sigurojnë që fëmija juaj të jetë i dukshëm. Më të gjerë dhe më të mëdha reflectors, aq më mirë, sidomos në qoftë se nuk janë të verdhë të ndritshme ose portokalli.


Faqja e ngjyrosjes / Faqe e ngjyrosjes


Komoditet gjatë veshjes

Sigurisht, është gjithashtu shumë e rëndësishme që sateli të ulet në mënyrë të qetë, veçanërisht nëse fëmija juaj duhet të ecë në shkollë për një kohë të gjatë ose të shkojë me autobus. Çorape janë shpesh shumë të rënda kundër rregullimit, kështu që një përshtatje e keqe mund të çojë gjithashtu në mbrapshmëri dhe madje edhe dëmtime. Ngasësit duhet të jenë të paktën katër inç të gjerë dhe të mbushur mirë.

Një prapanicë e formuar në mënyrë ergonomike është gjithashtu një kriter i rëndësishëm në blerjen e satelit. Ajo duhet të jetë në disa pjesë të trupit dhe të jetë i mbushur mirë si shiritat. Çanta nuk duhet të zgjasë përtej mbrapa të fëmijës.

Blej çorape
Këshilla për blerjen e satelit

Është më mirë për të bërë një test në dyqan me një çantë të pajisur. Pra, fëmija juaj mund të vlerësojë më mirë se si një çantë e plotë ndihet në anën e pasme.

Satelita me xhepa anësorë dhe kapak i lehtë për t'u mbyllur

Nëse çanta plotëson të gjitha pikat e mësipërme, kjo është një parakusht i mirë. Nëse çanta e zgjedhur ka ende xhepa anësore, asgjë nuk qëndron në rrugën e blerjes.

Xhepat anësore janë të dizajnuara për shishet e ujit. Sepse jo të gjitha shishet janë aq të dendura sa udhëzimet për përdorim na bëjnë të besojmë. Për të shmangur përmbytjet në libra dhe libra dhe libra mbeten të thatë dhe të pastër, shishet e ujit nuk duhet të mbahen në xhepin e vetë, por në xhepat e jashtëm.

Pika e fundit por jo më pak e rëndësishme është Mbyllja e satelit, Fëmija juaj duhet të jetë në gjendje ta hapë atë lehtë dhe shpejt, madje edhe që mund të testohet në dyqan. E fundit por jo më pak e rëndësishme, nuk është me të vërtetë vetëm motivi i duhur - për fat të mirë nuk ka rregulla për t'u ndjekur!

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.