Seksualiteti dhe luajtja e roleve

Në kohët kur gjithçka lejohet dhe asgjë nuk tronditet, mund të jetë e vështirë të përjetosh dhe të përjetosh erotizëm. Zmadhim i vazhdueshëm i ka bërë shumica e njerëzve të shurdhër të erotizmit dhe seksualitetit. Mungon fryma e të ndaluarve, nga e cila dikur kishin jetuar erotike.

Dashuri, epsh dhe lojë

Por njeriu në zgjuarsinë e tij është një burim inovacioni dhe përtëritjeje të vazhdueshme. Kështu që ka arritur të marrë frymë të re në erotizëm.
Ju keni pasur për të kërkuar diçka, por keni gjetur ende gjëra që janë pak a shumë tabu dhe prandaj janë të rrethuar nga aura e misteriozës dhe e ndaluar.

Seksualiteti dhe luajtja e roleve
Seksualiteti dhe luajtja e roleve

Gjysma e jetës së marrëdhënieve po bëhet më e shkurtër dhe më e shkurtër, e cila jo më pak mund të jetë për shkak të bombardimeve të përmendura tashmë të seksualitetit.

Kjo është deri në çift për të gjetur jo vetëm në çështjet e përditshme një konsensus me të cilin të gjithë mund të jetojnë mirë, por të shpikë gjithmonë e re në mënyrë seksuale dhe për të përcaktuar.

Më shpesh diçka e re, për të thënë kështu.

Gjithkush ka imagjinatë, por jo vetëm imagjinatë, por edhe fantazi, fantazi erotike për të qenë më specifike. Diçka abstrakte ose konkrete që sjell individin tashmë një fitim të kënaqshëm, nëse mendon vetëm për të. Shpesh, këto dëshira erotike mbeten të paplotësuara, sepse ato nuk komunikohen hapur dhe të kuptueshme me partnerin. Por kjo nuk duhet të jetë, sepse edhe partneri ka dëshira sekrete seksuale, të cilat ai dëshiron të jetojë jashtë.

Është një shans për një çift këtu për të ndihmuar njëri-tjetrin katapultë për nivelin e ardhshëm të erotizmit - dhe nuk merr shumë më tepër se një bisedë të shkurtër.

Normalisht, dëshirat më sekrete janë të rralla ... por kush dëshiron të jetë normale? Askush! Sigurisht, disa fantazi janë më të zakonshme se të tjerët, por të gjithë janë njësoj të vlefshëm dhe në të njëjtën mënyrë ia vlen të provohen.

Kurajo për të rejat këtu është fjalia

Shumë çifte shpesh befasohen se sa kënaqësi mund të gjejnë në praktikat e reja seksuale dhe efektet e forta pozitive që një jetë seksuale më e kënaqshme mund të ketë në jetën e përditshme.

Pranga, fshikull, kënaqësi

Një fantazi seksuale e përbashkët e shumë njerëzve përfshin robërinë e të gjitha llojeve. Dhe kjo nuk është një zhvillim i ri. Është vërtetuar se skllavëria dhe të ngjashmet me të gjithë historinë e prekshme të njerëzimit ishin një dukuri seksuale e vërtetueshme.

Dominimi dhe BDSM
Dominimi në seksualitet

Në puritan Mesjetës, si në Romë kulturat e lashta ekstravagante apo edhe më herët nga Mesopotamia ishte asgjë tepër të habitshme në lidhje me një bukuri të veçantë erotik nga skllavëria e partnerit, ose duke qenë të veten të detyruar për të fituar.

Metodat për lidhjen e dikujt janë jashtëzakonisht të shumta dhe gjithashtu ku mund të sjellin një kënaqësi të jashtëzakonshme.

Si një njeri i panjohur në botën e lojërave të skllavërisë erotike, ju ndoshta duhet të merrni të lehtë në fillim. Kjo nuk do të thotë se nuk mund të jetë e egër! Vetëm një ndoshta nuk duhet menjëherë me avull të plotë përpara duke u përpjekur për të hyrë në këtë çështje, por ngadalë po afrohet. Sepse nganjëherë shumë entuziazëm mund t'i japë fund eksperimentit herët - dhe ju nuk duhet të lejoni që diçka potencialisht kaq e bukur të jetë e prishur duke qenë shumë e ashpër. Në heshtje gjendet fuqia.

Mënyra më e mirë për të filluar në shtëpi dhe atje më të mirë të të gjithëve në shtrat. Sepse shtrati familjar zakonisht ofron opsionet më të mira të skllavërisë. Shtyllat e krevatit, kokën dhe këmbët janë po aq të dobishme sa këmbët e shtratit ose kornizës.

Gjithashtu, zgjedhja e mediumit, me të cilin synon të lidhë kundërshtarin e tij, duhet të planifikohet mirë. Është më mirë të ngjiteni me një material më të butë. Një shall i bukur ndoshta ose një litar i butë - lëkura dhe liri ende do të kenë kohë më vonë (dhe gjithashtu kërkojnë një praktikë pak më shumë).

Nuk ka nyje shumë të ngushta në fillim. Edhe nëse partneri duhet të lutet për të. Ndonjëherë ndodh që të rinjtë nuk e marrin nyjet e hapura më ... kur përdoren si duhet, ata mund të tërheqin nyjet e tyre gjatë veprimit. Kjo është arsyeja pse sigurisht që nuk ka asgjë të keqe me të.

Kjo është arsyeja pse është e drejtë në fillim: Çdo gjë lejohet, por mos nxitoni asgjë!

Fuqia e pafuqisë

Disa njerëz pëlqejnë idenë e ushtrimit të pushtetit mbi të tjerët, qoftë fizikisht apo mendërisht. Njerëz të tjerë, nga ana tjetër, preferojnë idenë e dominimit të një personi tjetër - përsëri fizikisht dhe psikologjikisht.

Mund të ketë shumë arsye për këtë. Shpesh njerëzit nënshtruar në jetën e përditshme janë seksualisht njerëz shumë dominante kanë lidhje me pozicionin dominues në kompaninë e tyre ose tjetër një bazë të fortë. Kjo është e njëjtë me individë dominuese të cilët mund edhe të jetë i çiltër trembur jashtë dhomën e gjumit. Ju gjithmonë shikoni për atë që nuk keni - edhe në fushën seksuale.

sundim
Roli i luajtur dhe dominimi

"Fushat e veprimtarisë" të dominantëve dhe të devotshmëve janë pothuajse të pakufizuara. Shpesh lojrat e skllavërisë të përmendura më parë përdoren për të shprehur rolin e secilit partner. Por sigurisht kjo mund të shkojë shumë më tepër se "vetëm" lojë robërie.

Disa besimtarë ndiejnë një hijeshi të veçantë në ekspozimin ndaj dhimbjeve fizike. Për të krijuar këtë dhimbje, ju mund të përdorni një shumëllojshmëri të mjeteve - qoftë me fshikull, me kamxhik ose me klube ose shkopinj. Disa e pëlqejnë shumë më tepër se të tjerët.

Por dhimbja mendore nuk është e pazakontë në dhomat e gjumit të çifteve me një tendencë në lojërat e pushtetit. Me fjalë ose forma atenuara të metodave të vërtetë psikologjike torturës, plagë të thella psikologjike mund të shkaktojë ... sigurisht ata nuk janë të përhershme dhe janë përdorur vetëm të rritur dëshirën në momentin e aktit.

Ju duhet të jeni të kujdesshëm që të mos e lodhni atë. Para çdo akti duhet të bëni me partnerin një të ashtuquajtur "fjalë të sigurt". Nëse thirret kjo fjalë e sigurt, të gjitha veprimet duhet të ndalet menjëherë dhe pa kundërshtim. Si rezultat, si një pjesë e nënshtruar, ju keni një siguri që ju nuk do të jetë fucked shumë e vështirë.

Disa veteranë të skenës thonë se duhet të "ndalet kur të bëhet e përgjakshme", me të tjerët, atëherë fillon vetëm funi i përsosur. Është një temë shumë individuale ku secili duhet të provojë kufijtë e vet. Nuk ka asnjë recetë universale për sa dhimbje duhet të përjetohet ose të ushtrohet për shfrytëzim maksimal seksual. Por mbetet: Gjithçka në moderim.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.