Soulsex | Seksualiteti erotik

Seksi nuk ka ekzistuar për një kohë të gjatë, dhe nëse ka, atëherë ai është i mërzitshëm, rutinë dhe i pandjeshëm. Puthja e mirëpritur pas punës nuk do të thotë asgjë për asnjërin partner, është pothuajse e parehatshme.

Shiko për butësi

Megjithatë, në mënyrë paradoksale, të dy partnerët janë të njëjtë: ata dëshirojnë aq shumë për butësinë, lidhjen emocionale dhe emocionale, sigurisht, gjithashtu për seksin. Vetëm jo me partnerin, duket, se ka lëvizur në distancë.

Soulsex mund të jetë një mënyrë për të rindezur pasionin për të njëjtin person, kur dashuria është ende atje.

Soulsex
Sa më afër partnerit sa kurrë me Soulsex

Për zakon dhe kënaqësi të pamend

Në fillim të një marrëdhënieje apo një çështje, tensioni duket të jetë gjithmonë atje. Ne i japim vetes partnerit dhe vështirë se mund të bëjë diçka për të na ndaluar nga gjetja e tij tërheqëse.

Për shembull, pacientët e demented të cilët nuk janë më në gjendje të përdorin trurin e tyre - dhe ndoshta kanë më pak mundësi për të parë jetën e tyre seksuale nga perspektiva e arsyetimit - kanë një sjellje të ngjashme. Kujdestarët në shtëpitë e pleqve raportojnë se shumë prej këtyre banorëve janë seksualisht aktivë, megjithëse në një kuptim autoerotik.

Dëshira për seks është atje, madje edhe në një partneritet të fjetur. Por nëse zakonit futen në lojë, mendja ndizet në një moment - dhe bën më shumë për asgjë sesa që fillimisht donte të kritikonte. Puthja zakonore nuk mund të ndihet mirë, por është mendimi që e bën të gjitha atrofi të tjera të epshit.

Çfarë është Soulsex?

Gjithkush kujton përvojat seksuale, të cilat nuk kanë të bëjnë vetëm me lidhjen fizike, por edhe emocionale me partnerin. Sidomos në marrëdhëniet e sapo filluar, në të cilat dashuria është e drejtë dhe ku ende nuk ka zakone, ky aspekt i kontaktit seksual lulëzon. Kjo është ajo që shkrimtari Eva-Maria Zurhorst dëshiron të rilindë në librin e saj "Soul Sex - Rikiscimi i Dashurisë Fizike".

Sepse çfarë është ajo që na bën kaq mirë në këtë lloj seksi? Është mënyra se si çdo kontakt është i mirë, dhe gjithashtu si mund të shqiptojmë atë që nuk na pëlqen. Partnerët e rinj po njohin njëri-tjetrin dhe është një domosdoshmëri për të ndarë atë që ata pëlqejnë dhe çfarë nuk bëjnë. Është përpjekja e çdo partneri për të zbuluar tjetrin në këtë drejtim, për të gjetur se çfarë i pëlqen dhe çfarë lloj prekjeje do ta bëjë atë mirë dhe kur.

Në rrjedhën e një marrëdhënieje afatgjatë, gjithmonë duhet të zbulojmë përsëri se ku partneri dëshiron vetëm të preket, dashuria është dhe mbetet një udhëtim i vazhdueshëm i zbulimit. Një rutinë nuk ekziston, si dhe e njeh veten - kjo e bën Soulsex kaq tërheqëse, zbulimin gjithnjë e më të ri të dëshirave dhe nevojave aktuale të partnerit dhe afërsisë, e cila vjen me zbulimin e tyre.

Si funksionon Soulsex?

Tendosje përkëdhelur
Çift i ri - butësi

Soulsex fillon me çdo person. A ndiheni mirëpritjet e rastësishme me të vërtetë të këndshme?

Nëse po, ato do të mbahen. Por në qoftë se ata tentojnë të heqin dorë nga tensioni dhe distanca, kjo është në rregull t'i thuhet partnerit. Ai nuk duhet të fajësohet, por fakti është se puthjet duhet të jenë të ndryshme. Intense. Autentike.

Ndoshta ju do ta lini atë vetëm, nëse nuk ka rëndësi. Kjo ndërgjegje ende duhet të zhvillohet nga shumë çifte dhe njerëz, por ata mund ta bëjnë atë së bashku. Është po aq e rëndësishme të tregosh partnerin dhe të tregosh atë që dëshiron - dhe është e rëndësishme të përfshihesh.

Kjo nuk do të thotë kostume të egra ose këmisha të pakëndshme, e lëre më "gjëra të reja" për të ndriçuar jetën seksuale. Është vetëm për dëshirat në seks. Një partner komunikon me ju. Partneri tjetër fillon në udhëtimin e zbulimit të përmbushjes së tyre - dhe anasjelltas.