Vendet e lumenjve të qytetit zgjidhjet e lumit

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj

Qyteti i lumit River Solutions Celebrity A to Z

Celebrity me A: Adenauer

Celebrity me B: Beethoven

Celebrity me C: Castro, Fidel

City Country River Solutions të famshëm
City Country River Solutions të famshëm

Celebrity me D: Dalai Lama

Celebrity me E: Ajnshtajn

Celebrity me F: Frederiku i Madh

Celebrity me G: Galileo Galilei

Celebrity me H: Hemmingway

I famshëm me I: Idol, Billy

Celebrity me J: Jobs, Steve

Celebrity me K: Konfuizius

Celebrity me L: Loren, Sophia

Celebrity me M: Mandela, Nelson

Njerëzit me N: Newton, Isaar

Celebrity me O: Odiseu

Celebrity me P: Pitt, Brad

Celebrity me Q: Quin, Anthony

Celebrity me R: Roosevelt

Celebrity me S: Sokrati

Celebrity me T: Turner, Tina

Celebrity me U: Ullrich, po

Celebrity me V: Valentin, Carl

Celebrity me W: Watt, James

Celebrity me X: Xanthippe

Celebrity me Y: Yao Ming

Celebrity me Z: Zeppelin, Led


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.