Qyteti Land River Solutions Punësime

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj

Qyteti Land River Solutions Puna nga A në Z

Profesioni me A: mjek, infermiere geriatrike, artist, arkitekt

Profesioni me B: bukëpjekës, nëpunës i zyrës, bankier

Profesioni me C: Kimist, Kirurg

Qyteti Land River Solutions Punësime
Qyteti Land River Solutions Punësime

Profesioni me D: roofer, dizajner, përkthyes, detektiv

Profesioni me E: Elektricist, edukator

Profesioni me F: spital, floktar, fotograf

Profesioni me G: kopshtar, skelë

Profesioni me H: Heilpraktiker, Hotelfachkaufmann

Profesioni me I: bletar, inxhinier, shkencëtar kompjuterash

Profesioni me J: gjuetar, avokat

Profesioni me K: biznesmen, kuzhinier, konfeksionist

Profesioni me L: mësues, fermer, shofer motorik

Profesioni me M: piktor, metalpunues

Profesioni me N: Noter

Profesioni me O: Rendit

Profesioni me P: pastor, pilot, polic

Profesioni me Q: inspektor i cilësisë

Profesioni me R: gjyqtar, avokat

Punësim me S: Prokuror Publik, Punonjës Rrugor

Profesioni me T: Veterineri, Tischer

Profesioni me U: Uruloge, orator

Profesioni me V: Veterinar, shitës

Profesioni me W: punëtor pyjor, kontrollues i materialeve, rrënjët e verës

Profesioni me X: Xilofon

Profesioni me Y: mësues Yoga

Profesioni me Z: dentist, teknik dentar, marangoz


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.