City Country River Zgjidhje Koktej

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj

City Country River Zgjidhje Cocktails A to Z

Koktej me A: Americano, Aperol Sprizz, Apple Mojito

Koktej me B: Black Russian, Banana Flip, Blue Hawaiian

Koktej me C: Cosmopolitan, Kuba Libre, Campari Orange

City Country River Solutions Koktej
City Country River Solutions Koktej

Koktej me D: Pėrshendetje, Deti i Thellė Blu, Dreamcatcher

Koktej me E: El Diablo, Eldorado, Caipirinha Strawberry

Koktej me F: Dëshmi e ngrirë, Fifth Avenue, Florida Sling

Koktej me G: Grasshopper, Gin Tonic, Green Summer

Koktej me H: Hurricane, Harvey Wallbanger, Havana Framboesa

Koktej me I: Kafe Irlandeze, Mbretëresha Island

Koktej me J: Xhamajka Green, Jack Collins, lëng që jeton në xhungël

Koktej me K: Kamikaze, Kir Royal, Kiwi Sunset

Koktej me L: Limbo Qershi, Ladykiller, Linja e Dashurisë

Koktej me M: Manhattan Daiquiri, Malibu Sunrise, Mojito

Koktej me N: Negroni, verë nordike

Koktej me O: Drive Oqeani, Orange Delight

Koktej me P: Pina Colada, Peach Sling, Planters Punch

R: Rozë e thurur, Ramazzotti Kos, Rumth Dumty

Koktej me S: Singapore Sling, Sex në plazh, Temptation Sweet

Koktej me T: Tequila Sunrise, Tom Collins, Trouble Shooter

Koktej me U: Union Jack, Ultra Violet

Koktej me V: Virgin Colada, Vanilla Hopper

Koktej me W: White Russian, Whisky Highball, Vodka Sling

Koktej me X: Xurinha

Koktej me Y: Yellow Bird, Yellow Star

Koktej me Z: Zombie, Zilles Dream


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.