Ngjyrat e lumenjve të lumit të qytetit

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

Qyteti Vendi Zgjidh lumenj Ngjyrat A në Z

Ngjyra me A: antracite

Ngjyra me B: blu

Ngjyra me C: Cyan

Ngjyrat e lumenjve të lumit të qytetit
Ngjyrat e lumenjve të lumit të qytetit

Ngjyra me D: Kafe e errët

Ngjyra me E: ngjyrat e vezëve

Ngjyra me F: lilac

Ngjyra me G: verdhë

Ngjyra me H: karavidhe e kuqe

Ngjyra me I: leshi

Ngjyra me J: jeshile jeshile

Ngjyra me K: carmine red

Ngjyra me L: purpur

Ngjyra me M: Magenta

Ngjyra me N: gjelbër neoni

Ngjyra me O: gjelbër ulliri

Ngjyra me P: perla të bardha

Ngjyra me Q: Ftua verdhë

Ngjyra me R: rozë

Ngjyra me S: Silver

Ngjyra me T: bruz

Ngjyra me U: Umbra

Ngjyra me V: ngjyrë vjollcë

Ngjyra me W: verë e kuqe

Ngjyra me X: -

Ngjyra me Y: -

Ngjyra me Z: vermillion


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.