Qyteti Land River Solutions Rivers

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

Lumi i Qytetit Vendor Zgjidh lumin A në Z

Lumi me A në fillim: Amazon, Alster, Amur, Aller

Lumi me B në fillim: Brahmaputra

Lumi me C në fillim: Kolorado

Qyteti Land River Solutions Rivers
Qyteti Land River Solutions Rivers

Lumi me D në fillim: Danubi, Diemel, Don

Lumi me E në fillim: Elbe, Ems, Ebro, Emscher

Lumi me F në fillim: Fulda

Lumi me G në fillim: Ganges

Lumi me H në fillim: Havel, Lumi Hudson

Lumi me I në fillim: Isar, Inn, Indus

Lumi me J në fillim: Jordan

Lumi me K në fillim: Kinzig, Kongo

Lumi me L në fillim: Lahn, Lippe, Lech

Lumi me M në fillim: Main, Misisipi, Mosel, Maas

Lumi me N në fillim: Nil, Neckar, Nahe

Lumi me O në fillim: Ose, Orinoco, Okawango

Lumi me P në fillim: Po, Pader

Lumi me Q: Queich, Queis

Lumi me R në fillim: Rhein, Ruhr, Rhone

Lumi me S në fillim: Seine, Saar, Zbavitje, Zambezi, fitore

Lumi me T në fillim: Tiber, Thames, Tauber

Lumi me U në fillim: Unstrut, Ural

Lumi me V në fillim: Var, Vechte, Viels

Lumi me W në fillim: Weser, Werra, Volga, Vistula

Lumi me X në fillim: Xingu, Xuquer

Lumi me Y në fillim: Yukon, Yser, Yonne

Lumi me Z në fillim: Zaire

Modele për qytet, fshat, lumë për shkarkim

Lojë templates për Lumi Qyteti Qyteti për të shkarkuar për raundin tuaj të ardhshëm të lojës:

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.