Vend i qytetit zgjidhje lumë instrument muzikor

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

City Country River Solutions Vegla muzikore A to Z

Vegël muzikore me A: harmonika, alfan

Instrument muzikor me B: viola, banjo, balalaika

Instrument muzikor me C: klaviç, violonçel

Vend i qytetit zgjidhje lumë instrument muzikor
Vend i qytetit zgjidhje lumë instrument muzikor

Instrument muzikor me D: gajde, organi fuçi

Instrument muzikor me E: kitarë elektrike

Instrument muzikor me F: fagot

Instrument muzikor me G: kitarë, violinë

Instrument muzikor me H: harpë, harmonium

Instrument muzikor me I: harpa irlandeze

Instrument muzikor me J: Jagdhorn

Vegël muzikore me K: piano, klarinetë, kornetë

Instrument muzikor me L: lutje, lyre

Instrument muzikor me M: mandolin, harmonikë, Harp i Çifutëve

Instrument muzikor me N: flaut hundësh

Instrument muzikor me O: oboe, organ

Instrument muzikor me P: trombone, timpani, panpipe, piccolo

Instrument muzikor me Q: flaut

Vegël muzikore me R: kërcitje, kërthizë, fërkim i daulleve

Instrument muzikor me S: perkusion, saksofon, spinet

Instrument muzikor me T: daulle, tuba, dajre

Instrument muzikor me U: Ukulele, Umuduri

Instrument muzikor me V: violinë, violonçel

Instrument muzikor me W: Wadaiko, bri francez

Instrument muzikor me Y: Yidaki

Instrument muzikor me Z: Zither, fizarmonikë


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.