Qyteti Land River Solutions Land

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

Vendi i lumit të vendit Zgjidhje Vendet A në Z

Vendi me A në fillim: Argjentina, Australia, Shqipëria, Algjeria

Vendi me B në fillim: Brazil, Bangladesh, Belgjikë, Bullgari

Vendi me C në fillim: Kili, Kinë, Kosta Rika

Qyteti Land River Solutions Land
Qyteti Land River Solutions Land

Vendi me D në fillim: Danimarkë, Gjermani, Republika Dominikane

Vendi me E në fillim: Ekuador, Estoni, Bregu i Fildishtë

Vendi me F në fillim: Francë, Finlandë

Vendi me G në fillim: Greqi, Gabon, Guajana, Gana

Vendi me H në fillim: Honduras, Haiti,

Toka me ne në fillim: India, Irani, Indonezia, Irlanda

Vendi me J në fillim: Japonia, Xhamajka, Jemeni, Jordania

Vendi me K në fillim: Kuvajti, Kenia, Kroacia, Kameruni

Vendi me L në fillim: Luksemburgu, Laosi, Libia, Lituania

Vendi me M në fillim: Maroku, Mauritania, Mongolia, Mali

Vendi me N në fillim: Namibia, Koreja e Veriut, Nikaragua, Zelanda e Re

Toka me O në fillim: Omani

Vendi me P në fillim: Paraguai, Papua Guinea e Re, Poloni, Pakistan

Vendi me Q në fillim: Katar
(Në drejtshkrimin anglez, nuk ka vend me Q. Drejtshkrim i saktë është Katar)

Vendi me R në fillim: Rumania, Ruanda, Rusia

Vendi me S në fillim: Suedi, Zvicër, Senegal, Spanjë

Vendi me T në fillim: Tanzania, Tajvani, Tailanda, Turqia

Vendi me U në fillim: Uganda, Uruguaj, Hungari, Ukrainë

Vendi me V: në fillim Venezuela, Vietnam

Vendi me W në fillim: Wallis dhe Futuna
(Bjellorusia në të vërtetë do të thotë Bjellorusi)

Vendi me X në fillim: Xizang
(Xizang është emri kinez për Tibetin, në germën gjermane nuk ka vend me X)

Vendi me Y në fillim: Jemen
(Nuk ka asnjë vend në drejtshkrimin gjerman me Y. Drejtshkrimi korrekt është Jemeni.)

Vendi me Z në fillim: Qipro


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.

Një mendim mbi "City Land River Solutions Land"

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.