Erëza të Qytetit Vendor të Ujit

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj

Zgjidhje të qytetit të lumenjve të vendit Përzierjet A në Z

Herbal Himalayan
Zgjidhja e bimëve dhe erëzave për lumen e qytetit

Melmesat me A: anise

Melmesat me B: borzilok, hudhra e egër, e shijshme, borage

Melmesat me C: djegës, piper kajsi

Melmesat me D: kopër

Melmesat me E: dragua, engjëllë

Melmesat me F: kopër

Melmesat me G: karafil

Melmesat me H: Coltsfoot

Melmesat me I: xhenxhefil

Melmesat me J: piper Jaborandi

Melmesat me K: kardamom, krem, kresht, qimnon, shafran i Indisë

Melmesat me L: lovage, dafinë

Melmesat me M: borzilok, arrëmyshk

Melmesat me N: piper karafil

Melmesat me O: rigon

Melmesat me P: paprika, majdanoz, piper

Melmesat me Q: Quendel

Melmesat me R: rozmarinë

Melmesat me S: urtë, kripë, chives, selino, anise yll

Melmesat me T: tamarind, trumzë

Melmesat me U: -

Melmesat me V: vanilje

Melmesat me W: Dëllinjë, Wasabi

Melmesat me X: -

Melmesat me Y: Ysop

Melmesat me Z: kanellë, balsam limoni, sheqer


Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.