Mjetet e zgjidhjeve të lumenjve të qytetit

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

Qyteti Land River Solutions Mjete nga A në Z

Mjet me A në fillim: Stripper Wire, çekiç demolition

Mjet me B në fillim: kallaji, stërvitje, sharrë hekuri

Qyteti Land River Solutions Mjete nga A në Z
Qyteti Land River Solutions Mjete nga A në Z

Mjet me C në fillim: prerës / prerës, mjet crimping

Mjet me D në fillim: sharrë rrotulluese, pikë rrotulluese

Vegël me E në fillim: tacker elektrike, sander orbitale

Mjet me F në fillim: Fäustel, daltë e sheshtë, Fugenkratzer

Mjet me G në fillim: zbutje e trowel, çekiç gome

Mjet me H në fillim: çekiç, panë dora, planer

Mjet me I në fillim: Çelësa Allen / Çelësa Allen

Mjeti me J në fillim: spatula Japoni, Justorium

Vegël me K në fillim: sharrë elektrike me zinxhir, darë, këmbë lopë

Vegla me L në fillim: gjurmues i linjës, sharrëza e përshkrimit, saldim hekuri

Vegël me M në fillim: daltë, mistri, darë

Mjet me N në fillim: Nippelspanner, gozhdë / gozhdë hekuri

Vegël me O në fillim: Router

Mjet me P në fillim: kontrollor i fazës, jackhammer, piskatore

Vegël me Q në fillim: Quast

Mjet me R në fillim: kositës lëndinë, arpion, pikëllim tubi

Vegël me S në fillim: prerës anësor, shpatull, bashkim pjesësh

Vegël me T në fillim: stërvitje stol, miller tavolinë

Mjet me U në fillim: prerës i farë e keqe

Vegël me V në fillim: mulli vario, çekiç varkë, voltmetër

Mjet me W në fillim: niveli i shpirtit, mulli i këndit

Vegël me X në fillim:

Mjeti me Y në fillim:

Vegël me Z në fillim: laps zdrukthëtar


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.