Zgjidhje të lumenjve të qytetit të lumenjve

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

City Country River Solutions Marka e modës A në Z

Etiketë e modës me A: Armani

Etiketa e modës me B: Bruno Banani

Etiketë e modës me C: Chanel

Zgjidhje të lumenjve të qytetit të lumenjve
Zgjidhje të lumenjve të qytetit të lumenjve

Etiketë e modës me D: Dior

Etiketë e modës me E: Escada

Etiketë e modës me F: Fendi

Etiketë e modës me G: Gucci

Etiketë e modës me H: Hermés

Etiketë e modës me I: Issey Miyake

Etiketë e modës me J: Joop

Etiketë e modës me K: Kenzo

Etiketë e modës me L: Lacoste

Etiketë e modës me M: Moschino

Etiketë e modës me N: Nike

Etiketa e modës me O: Oilily

Etiketë e modës me P: Puma

Etiketë e modës me Q: Silver të shpejtë

Etiketë e modës me R: Rebook

Etiketë e modës me S: Stüssy

Etiketa e modës me T: Timberland

Etiketë e modës me U: Ungaro

Etiketë e modës me V: Valentino

Etiketë e modës me W: grindavec

Etiketë e modës me X: X-Large

Etiketë e modës me Y: Yamamoto

Etiketë e modës me Z: Zenga


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.