Emri Qyteti i lumit River River

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

Zgjidhje Qyteti River River Emri A deri Z

Emri me A: Antonia, Angelika, Astrid, Anna

Emri me B: Bernd, Bastian, Bruno, Bernadette

Emri me C: Christine, Clara, Constantin, Charlotte

Emri i lumit të qytetit
Emri i lumit të qytetit

Emri me D: Doerte, Dirk, Diana, Davis

Emri me E: Erich, Esther, Elias, Emma

Emri me F: Frank, Frauke, Frieda, Finn

Emri me G: Godwin, Gustav, Greta, Gabriel

Emri me H: Harald, Hans, Hannah, Henry

Emri me I: Iris, Isabel, Ida, Ina

Emri me J: Jonas, Jens, Johanna, Jakob

Emri me K: Katja, Klaus, Karin, Kevin

Emri me L: Leonard, Lars, Leander, Lisa

Emri me M: Markus, Michael, Michelle, Maike

Emri me N: Norbert, Noah, Nils, Noelle

Emri me O: Oliver, Olaf, Ole, Oskar

Emri me P: Petra, Paul, Pascal, Philipp

Emri me Q: Quentin

Emri me R: Renate, Ralf, Rasmus, Ramon

Emri me S: Stefanie, Silke, Sven, Simonn

Emri me T: Thomas, Thea, Thilo, Torben

Emri me U: Ulf, Ulrike, Uwe, Udo

Emri me V: Verena, Vera, Valentin, Vincent

Emri me W: Werner, William

Emri me X: Xaver

Emri me Y: Yvonne, Yannik

Emri me Z: Zeus, Zarah


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.