Vendet e lumit të qytetit zgjidhjet e lumenjve

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

Qyteti Vendi River Zgjidhje Sport A në Z

Sport me A: Futboll Amerikan, Aikido

Sport me B: boks, basketboll, badminton, volejboll plazhi

Sport me C: kriket, kaçurrela

Sport me D: Gjuajtje me disk, shigjetat, kërcimi i trefishtë, stërvitja

Vendet e lumit të qytetit zgjidhjet e lumenjve
Vendet e lumit të qytetit zgjidhjet e lumenjve

Sport me E: hokej mbi akull, patinazh artistik, autostradë me akull

Sport me F: futboll, skermë

Sport me G: Golf, peshëngritje

Sport me H: hendboll, futbolli shtëpie, pengesa

Sport me I: inline skating, Indiaka

Sport me J: Judo

Sport me K: karate, shtënë e shtënë, çiklizëm artificial

Sport me L: Lacrosse, Atletikë

Sport me M: Mountain Bike, Pentathlon Modern

Sport me N: kombinim nordik, ecje nordike

Sport me O: orienteering

Sport me P: Polo, pelota

Q: Qigong (meditim kinez dhe ushtrim i arteve marciale)

Sport me R: hipur, rrëshqitje, rugby, mundje, rafting

Sport me S: not, shtizë, vela, skelet, kungull

Sport me T: tenis, taekwondo, zhytje, pingpong

Sport me U: Hokej nënujor

Sport me V: volejboll, ngjarje

Sport me W: vaterpolo, rrëshqitje në ajër, kërcim i gjatë

Sport me X: X-Golf (shkurtim zyrtar për Crossgolf)

Sport me Y: Yo-Yo

Sport me Z: Decathlon


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.