Qyteti Land River Solutions Gjuhët

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

Qyteti Vendi Zgjidh Lumin Gjuhët A në Z

Gjuha me A: arabisht, armene, amarike, afrikane

Gjuha me B: Bullgarisht, Bengalisht

Gjuha me C: kineze

Qyteti Land River Solutions Gjuhët
Qyteti Land River Solutions Gjuhët

Gjuha me D: gjermanisht, danisht

Gjuha me E: Anglisht, Estonisht

Gjuha me F: frëngjisht, finlandisht

Gjuha me G: greke, gjeorgjiane

Gjuha me H: Hebraisht, Hindi

Gjuha me I: italisht, islandeze

Gjuha me J: Japoneze, Javanisht

Gjuha me K: koreane, kroate, Kisuaheli

Gjuha me L: Latine, Latviane, Lituaneze

Gjuha me M: maqedonisht, maori

Gjuha me N: norvegjeze, holandeze

Gjuha me O: Oromo

Gjuha me P: portugalisht, polonisht

Gjuha me Q: Quechua

Gjuha me R: rusisht, rumune

Gjuha me S: spanjisht, serbisht, suedisht, sanskritisht

Gjuha me T: Çeke, Tamil, Thai, Turqisht

Gjuha me U: hungareze, urdu, ukrainase

Gjuha me V: Vietnamese

Gjuha me W: Uellsisht

Gjuha me X: Xhosa

Gjuha me Y: Jorubë

Gjuha me Z: Zulu


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.