Zgjidhje të lumenjve të qytetit të lumenjve

Rregullat e lumit të Landit të Tokës janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për të shpjeguar: të jeni në gjendje të luani qytetin, tokën, lumin që ju nevojitet 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar ka nevojë për një fletë të bardhë të letrës DINA-4 dhe një stilolaps. Dhe pastaj një kategori të përshtatshme në të cilën dëshironi të luani. Për tema më të pazakonta këtu do të gjeni zgjidhjet e modelit tuaj.

Qyteti Land River Solutions Kafshët A në Z

Kafsha me A: antilopë, shqiponjë, majmunë, alpaca

Kafsha me B: mbajnë, kastor, bizon, bonobo

Kafsha me C: Chameleon, Chinchilla, Chihuahua

Zgjidhje të lumenjve të vendit të qytetit kafshëve
Zgjidhje të lumenjve të vendit të qytetit kafshëve

Kafsha me D: borxh, delfin

Kafsha me E: moose, gomar, hardhucë, emu

Kafsha me F: dhelpra, fasani, vidra, bretkosa

Kafsha me G: gnu, karkalec, gepard, avull

Kafsha me H: lepuri, peshkaqen, qen, hienë

Kafsha me I: Hedgehog, Impala

Kafsha me J: Hound, Jaguar

Kafsha me K: mace, bear koala, rosë, kangur

Kafsha me L: ujku, rrëqebulli, salmoni, leopardi

Kafsha me M: miu, marten, molë, derr gini

Kafsha me N: rhino, coati, nandu

Kafsha me O: Otter, Okapi, Orangutan

Kafsha me P: baboon, kuaj, panda, papagall

Kafsha me Q: kandil deti

Kafsha me R: rat, renë

Kafsha me S: derr, merimangë, breshkë, kërmill

Kafsha me T: Tiger, Dove, Taipan, deve Bactrian

Kafsha me U: owl shqiponje

Kafsha me V: Viper

Kafsha me W: Wolf, Weasel, Raccoon, Wisent

Kafsha me X: Xenopus

Kafsha me Y: Yak

Kafsha me Z: zebra, zebra gjemba, lugë elektrike


Tema e Printimit të Qytetit të Tokës

Qyteti Land River Template blank si pdf

Template lumit të qytetit të qytetit si një grafik

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoniNëse keni ide për tema të reja të jashtëzakonshme për qytetin e lumit të qytetit.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.