Lulet e orarit

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Lulet e ngjyrave të orarit

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Lulet e orarit
Lulet e orarit

Orari Trego lule si një grafik

Orari Lule anglisht

Orari Lule anglisht
Orari Lule anglisht

Orari Lule anglisht


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Gjithashtu mund të krijojmë një model ngjyre për specifikimet tuaja nga një foto.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.