Numrat e numrave të orarit

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Orari Letrat dhe numrat bojë

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Shkronjat dhe numrat e orarit
Shkronjat dhe numrat e orarit

Orari Tregoni letra dhe numra si një grafik

Shkronjat dhe numrat e orarit në gjuhën angleze

Shkronjat dhe numrat e orarit në gjuhën angleze
Shkronjat dhe numrat e orarit në gjuhën angleze

Numrat e orarit dhe letrat anglisht si një grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Gjithashtu mund të krijojmë një model ngjyre për specifikimet tuaja nga një foto.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.