Orari Unicorn

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Orari i njëbrirësh

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Orari Unicorn
Orari Unicorn

Orari Tregoni njëbrirësh si grafik

Orari Unicorn English

Orari Unicorn English
Orari Unicorn English

Orari unikorn anglisht si grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Gjithashtu mund të krijojmë një model ngjyre për specifikimet tuaja nga një foto.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.