Qentë kohore

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Qentë për ngjyrosjen e orarit

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Qentë kohore
Qentë kohore

Orari Trego qen si grafik

Orari Dogs anglisht

Orari Dogs anglisht
Orari Dogs anglisht

Orari Dogs anglisht si grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Ne gjithashtu jemi të lumtur që krijojmë fletën tuaj personale të ngjyrosjes sipas specifikave tuaja nga një foto.