Orari i fëmijëve

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Orari i ngjyrosjes së fëmijëve

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Orari i fëmijëve
Orari i fëmijëve

Orari Tregoni fëmijët si grafik

Orari Fëmijët Anglisht

Orari Fëmijët Anglisht
Orari Fëmijët Anglisht

Orari Fëmijët anglisht si grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Ne gjithashtu jemi të lumtur që krijojmë fletën tuaj personale të ngjyrosjes sipas specifikave tuaja nga një foto.