Kalendari i orarit

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Orari piratët

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Kalendari i orarit
Kalendari i orarit

Orari Trego Pirates si Grafike

Orari Pirates English

Orari Pirates English
Orari Pirates English

Orari Pirates English si një grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Gjithashtu mund të krijojmë një model ngjyre për specifikimet tuaja nga një foto.

Një ide për "Pirates Orari"

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.