Oraret fluturat

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Orari Ngjyra e fluturave

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Oraret fluturat
Oraret fluturat

Orari Trego fluturat si grafik

Oraret Fluturat Anglisht

Oraret Fluturat Anglisht
Oraret Fluturat Anglisht

Orari fluturat anglisht si një grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Ne gjithashtu jemi të lumtur që krijojmë fletën tuaj personale të ngjyrosjes sipas specifikave tuaja nga një foto.