Shkolla e orarit

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Shkolla e orarit

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Shkolla e orarit
Shkolla e orarit

Orari Trego shkollën si grafik

Shkolla e orarit të gjuhës angleze

* gjeni gabimin *

Shkolla e orarit të gjuhës angleze
Shkolla e orarit të gjuhës angleze

Orari shkollor anglisht si grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Ne gjithashtu jemi të lumtur që krijojmë fletën tuaj personale të ngjyrosjes sipas specifikave tuaja nga një foto.