Orari sportiv

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Orari sportiv

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Orari sportiv
Orari sportiv

Orari Trego sportin si grafik

Orari i Sportit Anglisht

Orari i Sportit Anglisht
Orari i Sportit Anglisht

Orari Sport Anglisht si një grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Ne gjithashtu jemi të lumtur që krijojmë fletën tuaj personale të ngjyrosjes sipas specifikave tuaja nga një foto.