Kafshe kohore

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Kafshe kohore

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Kafshe kohore
Kafshe kohore

Orari Tregoni kafshët si grafik

Orari i kafshëve Anglisht

Orari i kafshëve Anglisht
Orari i kafshëve Anglisht

Orari Kafshët Angleze si vepra arti


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Ne gjithashtu jemi të lumtur që krijojmë fletën tuaj personale të ngjyrosjes sipas specifikave tuaja nga një foto.