Zogjtë e orarit

Sidomos në fillim të shkollës - ku piktura është edhe një kohë të lirë popullore - ndjekja e shkollës është diçka shumë e veçantë. Të mbushur me krenari, nxënësit e shkollave fillore tani i përkasin fëmijëve "të mëdhenj" dhe mezi presin ditën e ardhshme të shkollës.

Zogjtë me ngjyra të orarit

Duke klikuar në linkun hapet faqja me orarin Template Ngjyra:

Zogjtë e orarit
Zogjtë e orarit

Orari Tregoni zogjve si grafik

Zogjtë e orarit anglisht

Zogjtë e orarit anglisht
Zogjtë e orarit anglisht

Orari Zogjtë anglisht si grafik


Ju lutemi na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për një ngjyrosje shumë të veçantë me një motiv shumë të veçantë. Gjithashtu mund të krijojmë një model ngjyre për specifikimet tuaja nga një foto.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.