Më të ëmbël këmbanat kurrë nuk tingëllojnë - shënime dhe tekst

Tradita e të kënduarit të këngëve të Krishtlindjeve në shtëpi me familjen dhe fëmijët, ose në shkollë dhe çerdhe, nuk është shumë e vjetër. Vetëm nga rreth 18. Shekulli këndoj në rrethin e familjes dhe vetëm që nga 19. Shekulli njeh këngë në Gjermani nga vende të tjera.

Shënime dhe teksti Më e ëmbël këmbanat kurrë nuk tingëllojnë

Këndimi dhe bërja e muzikës së bashku dhe rreth Krishtlindjeve krijon një atmosferë të bukur, shumë të veçantë dhe unike. Jo vetëm fëmijët e të gjitha moshave gëzojnë atë. Sa më shpesh që këngët përsëriten ose dëgjohen gjatë kësaj kohe, aq më mirë teksti është i ulur. Nëse mund të luani një instrument, mund të luani një shoqërim.

Duke klikuar në foto, fletë ngjyrosëse me shënime dhe tekstin e karolinës së Krishtlindjeve hapet në formatin pdf

Shënime dhe teksti Më e ëmbël këmbanat kurrë nuk tingëllojnë
Shënime dhe teksti Më e ëmbël këmbanat kurrë nuk tingëllojnë

Më të ëmbël këmbanat kurrë nuk tingëllojnë - tekst

Më të ëmbël këmbanat kurrë nuk tingëllojnë
se në Krishtlindje,
Është sikur engjëjt po këndojnë
përsëri e paqes dhe gëzimit.
Ndërsa ata këndonin në natën e lumtur,
Ndërsa ata këndonin në natën e lumtur,
Këmbanat me tinguj të shenjtë,
tingëllojë tokën së bashku!

Oh, kur unazat e këmbanave,
shpejt e dëgjon Frymën e Krishtit:
A ndodh atëherë nga qielli
nxitoni poshtë në tokë '.
Bekoni Atin, Nënën, Fëmijën,
Bekoni Atin, Nënën, Fëmijën,
Këmbanat me tinguj të shenjtë,
tingëllojë tokën së bashku!

Ring me një tingull të ëmbël
ende larg në det,
Gjithkush e gëzon atë
kohë e lumtur e Krishtlindjeve.
Gjithkush gëzohet me një këngë të mrekullueshme!
Gjithkush gëzohet me një këngë të mrekullueshme!
Këmbanat me tinguj të shenjtë,
tingëllojë tokën së bashku!

Shënime nga kënga e Krishtlindjeve Këmbanat e ëmbla nuk shihen kurrë si një skedar grafik i hapur


Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoninëse jeni duke kërkuar për më shumë shënime dhe tekste të rhymes çerdhe. Jemi të lumtur të shtojmë më shumë shënime me tekst në koleksionin tonë të shënimeve për këngët e fëmijëve. Dizajni i shënimeve me faqet e ngjyrosura për fëmijën është komplekse, por nëse është e nevojshme, ne dëshirojmë ta provojmë.