Turrete të mëdha për vjeshtën dhe dimrin

Fenerë në shtëpi kanë hijeshinë e tyre të veçantë. Në verë ata shndritin në tarracë në fqinjët e ngrohtë, në vjeshtë dhe në dimër ata gjithashtu dekoroj apartamentin tonë ose një tavolinë banketi edhe nëse nuk ka erë.

Uragani në vjeshtë si zbukurim

Natyrisht, shih fenerë të bërë në shtëpi në vjeshtë dhe dimër si një dekoratë jashtë derës, për shembull, në hyrje, e madhe. Pjesa më e mirë është se është e lehtë, një Për të hartuar një rreze dielli vetënë mënyrë që edhe fëmijët të mund të gëzojnë atë dhe të arrijnë një rezultat mbresëlënës pa shumë njohuri paraprake. Nëse kjo nuk është motivim ...

Fenerë të zbukuruar në vjeshtë
Windlichter thjesht kumbon veten

Fenerë shtëpiake për rënien

Für ein drita e erës në shtëpi e bërë nga vjeshta Pasi të keni një xham të përshtatshëm për qirinj. Nëse është një fanar më i madh, mund të përdorni ruajtjen e kavanozëve. Natyrisht, ato janë gjithashtu në dispozicion në madhësi të ndryshme. Edhe një kavanoz jam mund të shërbejë mirë.

Gjithmonë duket mirë nëse nuk jeni vetëm një fanellë e bërë në shtëpi të përdorura për zbukurim, por të paktën tre të llojit të njëjtë në tavolinë ose në prag të dritares.

Si qirinj janë tealights ose - në varësi të madhësisë së xhamit - edhe qirinj pak më të trashë shtyllë.

Për qelqin e vjeshtës ju nevojitet gjethe shumëngjyrëshe e panje & bashkë. Këto duhet të thahen disa ditë më parë. Pastaj ju mund t'i lidhni ato me një shtresë të thjeshtë dekorative rreth qelqit. Por kini kujdes: Ju lutemi sigurohuni që gjethet e thata nuk mund të vijnë në kontakt me flakën e qirinjve.

Në këtë mënyrë natyrisht ju mund të përjetësoni çdo sezon tjetër në xhami. Yjet me yje të kartonit në dimër, gjethe dhe bimë të thata në pranverë dhe verë. Gjë e mirë është se një fanellë e bërë në shtëpi pothuajse një kosto para!

Fenerë shtëpi dimrit me paste letër-muri

Sigurisht që ju duhet edhe qiri dhe xhami për këtë. Për më tepër, ju gjithashtu duhet paste paste letër dhe gjurmë. Bukur në pamjen tapetenkleistermethode edhe xhami të vogël, të cilat ju pastaj draped në grupe të vogla, për shembull, në një tabaka e Krishtlindjeve.

Nga letra e gjurmimit për tealight shtëpi Motive të dimrit si lulet e mbuluara me brymë, yjet apo pemët e drurëve të prerë. Këto janë pastaj veç e veç apo mbivendosje (i mirë në qoftë se ju, për shembull, vetëm yjet apo vetëm shkurtimet Eisblumen) me letër-muri paste në xhami ngjitur.

Edhe fëmijët shumë të vegjël thjesht mund të heqin shiritat ose copa nga letra. Ndoshta vendosni një ngjyrë që përshtatet me Krishtlindjet. Dhe nëse do të jetë i gjallë, kjo është vetëm një dritë e gjelbër e stinëve!

Fenerë me erë nga Mijëra dhe Një Netë

Nëse nuk doni të bëni dritën tuaj nga xhami, ju gjithashtu mund të punoni me letër pergameni. Megjithatë, kjo është paksa shumë e vështirë me fëmijët shumë të vegjël. Këtu keni nevojë për një shishe birre, shirita letrash me ngjyrë, letër pergameni dhe gurë të shkëlqyeshëm. Gjithashtu, natyrisht, gërshërë, ngjitës dhe ngjyrosje.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.