Listat e stërvitjes Seksologjia - gjenet e njeriut

Struktura, zhvillimi dhe funksioni i gjenitaleve mashkullore dhe femërore janë një element themelor i edukimit të fëmijëve në shtëpi, si dhe mësimi i edukimit seksual në shkollë.

Genitalet nga njeriu

Modelet tona janë të destinuara për edukimin seksual në shkolla dhe mbahen qëllimisht të thjeshta. Klikimi në imazhin e hap modelin në formatin pdf.

Genitalia nga njeriu në iluminizëm
Genitalia nga njeriu në iluminizëm

Template gjenitalet e njeriut me titull si grafik të hapur

Template gjenitale njeri
Template gjenitale njeri

Modeli i hapur i gjenitaleve të njeriut bosh si vepra arti

Ju lutem Kontakt Na nëse po kërkoni një shabllon shumë të veçantë. Ne mund të jemi në gjendje të krijojmë një model të ri sipas specifikave tuaja.