Seksologji - Trupi i grave

Struktura, zhvillimi dhe funksioni i gjenitaleve mashkullore dhe femërore janë një element themelor i edukimit të fëmijëve në shtëpi, si dhe mësimi i edukimit seksual në shkollë.

Trupi i gruas

Modelet tona janë të destinuara për edukimin seksual në shkolla dhe mbahen qëllimisht të thjeshta. Klikimi në imazhin e hap modelin në formatin pdf.

Trupi i Seksologjisë së gruas
Trupi i Seksologjisë së gruas

Template trupin e gruas si grafik të hapur


Ju lutem Kontakt Na nëse po kërkoni një shabllon shumë të veçantë. Ne mund të jemi në gjendje të krijojmë një model të ri sipas specifikave tuaja.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.