Listat e stërvitjes dhe shabllonet për mësimet e edukimit seksual

Struktura, zhvillimi dhe funksioni i gjenitaleve mashkullore dhe femërore janë një element themelor i edukimit të fëmijëve në shtëpi, si dhe mësimi i edukimit seksual në shkollë.

Trajnimi fletë mësimet e edukimit seksual

Fletët e ushtrimeve tona (në ndërtim) mund të përdoren lirisht, veçanërisht në shkolla. Klikimi në linkun hap faqen me modelin përkatës.

Trupi i një gruaje

Trupi i njeriut

Trupi i burrit dhe gruas

Anatomia e gruas

Ndërtimi i organeve gjenitale femërore

Organi i seksit grua

Anatomia njeri

Ndërtoni gjenitalet mashkullore

Njeriu i organit seksual

Ju lutem Kontakt Na nëse po kërkoni një shabllon shumë të veçantë. Ne mund të jemi në gjendje të krijojmë një model të ri sipas specifikave tuaja.

Mendimet e 2 për "fletët e stërvitjes dhe modelet për mësimet e edukimit seksual"

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.