Manggihkeun TK katuhu

Montessori, bilingual atawa resep TK integrative? Milih sakola pabinihan katuhu hese keur loba kolot nanaon tapi gampang. Ieu sabagean kusabab éta teuas pikeun rupa-rupa konsep atikan, pikeun manggihan nu katuhu pikeun anak anjeun. Bréh, aya di Jerman, najan katuhu jang ngosongkeun pilihan TK, tapi nu teu merta hartosna yén hiji tempat di alat nu dipikahoyong téh haratis.

Teu merta angin ngahiliwir a - sahingga manggihan TK katuhu

Sajaba ti éta, anjeun kudu nyaho salaku indung atawa bapa, kriteria ku nu maranéhna bisa mikawanoh kualitas hiji puseur perawatan poé.

Naek kapal mimiti keur diteangan teh keur TK katuhu

Indung jeung putri kalayan papan pigurah pikeun karnaval
Pilihan TK veracity

Upami anjeun hoyong anak anjeun ti umur tilu hadir TK a, anu aplikasi biasana lumangsung antara bulan Januari jeung Maret. Ku April RSVPs anu dikirim. Kalawan fasilitas di wates waktu swasta atawa garéja-ngajalankeun mungkin rada rupa-rupa ti maranéhanana di kindergartens urban.

Dupi anjeun ngantep anak anjeun méméh lembaga anu ngurus ultah katilu dina puseur perawatan poé, sabab hayang asupkeun profési gancang-gancang, Anjeun kudu dimimitian milarian anjeun, tapi sahenteuna 12 mun 15 bulan sateuacan dimimitian karya mimiti.

Sateuacan meunang leuwih aktip dina pilarian keur TK, Anjeun kudu mertimbangkeun naon téh hususna penting di lembaga anu ngurus anak anjeun. Ieu téh boga mangpaat pikeun ogé nganggap alam anak anjeun. Isin tur ditangtayungan barudak anu geus jadi jauh dilakukeun saeutik pangalaman kalayan perawatan anak anu ogé kokotéténgan sanggeus di alat leutik ku kaanggotaan grup maneuh.

Karakter anak anjeun tiasa decisive keur pilihan tina TK katuhu

Nembongkeun anak anjeun anu Éksplorasi kabagjaan badag, contona, Taman Kanak a hadir kalawan mangrupa konsép kabuka sual. Tambahanana, Anjeun kudu mertimbangkeun salaku indung, ieu usaha atikan penting ka anjeun. Kiwari, unggal TK ngoperasikeun dina konsép husus. Mindeng rarancang dina ramatloka ngeunaan lembaga tiasa ningali atawa anu kabetot kolotna sadia pikeun diundeur.

Loba kindergartens anu fokus kana kampanye aktivitas atawa seni fisik atikan. Nu keur ceuk, aya kindergartens bilingual atawa maranéhanana anu nuturkeun pendekatan pendidikan tangtu kayaning Montessori atanapi Atikan Waldorf. organisasi kaagamaan teh Atikan agama jeung mediasi patali tina norma Kristen jeung nilai utamana dear.

Panggihan ngeunaan metoda alokasi tempat

Henteu ngan unggal kaayaan, tapi unggal kota aya bébas mutuskeun kumaha tempat TK bakal dileler. Dina fasilitas urban, Anjeun bisa netepkeun dina formulir pendaptaran biasana pabinihan favorit Anjeun. Prioritas bakal dibikeun lolobana barudak kolot tunggal. Gumantung kana ukuran tina panongton, éta Tapi nahan nu otoritas administratif nawarkeun maneh tempat di TK sejen deukeut imah anjeun. Aya ngaku légal dina tempat rojongan dina fasilitas nu tangtu. Ieu saukur boga bisa ensured yén dina alokasi tempat kabeh barudak nu dicokot kana rekening.

Candak kasempetan pikeun magang na ngandelkeun rarasaan Gut Anjeun

Malah konsep atikan Hadé pisan tina nilai saeutik lamun maranéhna kalah ka ahli nempatkeun ieu dina praktekna sapopoé.

Sangkan ngamangpaatkeun unggal kasempetan pikeun ningali fasilitas sual pribadi. Tulis handap dina aspék sateuacanna yén utamana suku maneh na menta dina situs. Kalayan informasi ieu anjeun bisa ngabandingkeun lembaga individu engké pisan hadé tur nyieun putusan pangalusna pikeun anak anjeun.

Kitu nyandak barudak anjeun merta, lamun kasampak sabudeureun dina fasilitas individual: Anjeun bakal aya bewara geuwat lamun putri Anjeun atawa putra nya karasaeun nyaman jeung wilujeng sumping di TK atawa henteu. Aspék dimungkinkeun kedah salawasna mibanda prioritas kahiji lamun milih TK a.

lukisan anak jeung guru di TK
TK fancy

A TK alus Anjeun tiasa ngabejaan yen atmosfir ramah prevails sarta yén barudak jeung kolot téh patepung jeung pangajén. The penanganan sahiji staf pangajaran kedah harmonis saling. Hiji pagawean atikan alus di TK hiji salawasna gumantung kamampuhan gawé babarengan dina karya tim.

Sajaba ti transparansi anu penting. A fasilitas tempat anak anjeun kokotéténgan sanggeus, hiji partnership atikan hiji sareng anjeun. Ieu ngandung harti yén anjeun gawé bareng sakumaha kolotna keur TK, mun marengan anak anjeun kalawan cara anu pangalusna nu mungkin dina perkembangannya jeung ngamajukeun. kituna anjeun kudu nurutkeun kana cara kolot bisa meunang aub di TK sapopoé sarta nyieun neng anjeun ka notices na daptar informasi.

Teu saeutik, nu fasilitas ti TK a teu penting. Eta teu kudu salawasna aya anu jati newest, tapi mangrupa jati beresih jeung hanca anu jadi penting minangka Toys educationally bermakna. Salian konstruksi. DIY tur konstruksi bahan kedah dewan kaulinan sadia, kitu ogé nyolok bahan, buku gambar jeung bahan muter pikeun peran maén kaulinan.

Salaku heubeul tilu taun boga pangabutuh béda ti barudak preschool, ulin umur-luyu jeung kasempetan learning teu matak lasut, anjeun kudu ménta ningali. Ogé ménta kumaha karya preschool Sigana di unggal lembaga. aya kasempetan waragad penting dina area konsentrasi, ucapan jeung akuisisi tulisan, timer organisasi jeung ngembangkeun kognitif di éta wewengkon.

Dina TK alus kabeh patarosan anjeun kudu dijawab sabar tur di jéntré. Upami ieu henteu hal, Anjeun kukituna hadé tetep pilari: A perawatan anak alus ngan berpungsi upami sadayana pihak meta dina kapentingan anak jeung anjeun bisa ngawangun kayakinan dina lembaga kayaning TK sakumaha kolotna.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.