pakéan desain fashion

katresna lempeng cinta nungkulan baju, asesoris jeung tren fashion panganyarna. Jeung maranéhna cinta maén desainer a dirina. Kaca ngawarnaan urang ngeunaan "Pantun Modél Pantun" ngarojong hobi ku méré barudak ngawarnaan dina leungeun, ngondang anjeun mendesain diri.

Ngawarnaan halaman / ngawarnaan Pantun Desain & Pantun - Kalong

ngawarnaan urang rupa-rupa tangtukeun kategori béda kayaning bikini, jas, dresses malem jeung asesoris.

Ku ngaklik on gambar muka ngawarnaan dina format pdf

Ngawarnaan halaman / ngawarnaan Pantun Desain & Pantun - Kalong
Ngawarnaan halaman / ngawarnaan Pantun Desain & Pantun - Kalong

Tembongkeun ngawarnaan / modél ngawarnaan dina pakéan salaku grafis


Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.