Twinkle, Twinkle, Little Star - catetan na téks

kumaha oge, tradisi nyanyi lagu Natal di imah kalawan kulawargana sarta barudak atanapi di sakola tur TK teu utamana heubeul. Ti ngeunaan 18. Abad ka nyanyi kalayan kulawarga anjeun, jeung ngan ti 19. Abad ieu dipikawanoh di Jerman lagu ti nagara sejen.

Catetan jeung téks Twinkle, Twinkle, Little Star

nyanyi jeung nyieun musik dina umum on na di sabudeureun Natal nyiptakeun atmosfir geulis, pisan husus tur unik. Teu ukur barudak sakabeh umur ngarasakeun eta. Beuki sering lagu nu terus-terusan dina waktu ieu atanapi uninga, anu hadé téks sits. Anu bisa maénkeun hiji pakakas, bisa maén hiji iringan.

Ku ngaklik on gambar, nu ngawarnaan muka kalayan catetan na téks ti Carol Natal dina format pdf

Catetan jeung téks Twinkle, Twinkle, Little Star
Catetan jeung téks Twinkle, Twinkle, Little Star

Twinkle, Twinkle, Little Star - téks

Twinkle, Twinkle, Little Star,
hadir kalawan hadiah na.
lampu warni, motong pérak,
Anak sareng ranjang orok, domba jeung bula,
Zottelbär jeung sato Panter
Abdi hoyong gaduh.

Bawa kami dear Santa,
mawa isukan, mawa
a kareta geulis,
Ladang jeung hayam jeung hayam jalu,
saurang lalaki Gingerbread,
nyatu hal nice.

Tapi maneh nyaho lalaki urang sangkan kahayang
knowest hate urang.
Bapana barudak jeung mom
komo grandpapa,
kabeh jeung sagala kami aya,
antosan nyeri Anjeun.

Catetan ti Natal Carol isuk Santa asalna salaku grafik berkas kabuka


Mangga wartosan kami iraha waeLamun Anjeun keur pilari deui catetan jeung teks lagu barudak. Kami senang nyandak deui catetan dina kalayan téks dina kempelan urang tina lambaran musik lagu barudak. Desain catetan jeung kaca ngawarnaan ramah-anak geus mahal, tapi lamun perlu urang ngabagéakeun nyobian.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.