Nudity dina kahirupan sapopoe anu ngaréndéng a?

Nudity - pikeun sabagian aranjeunna ngan normal, bari batur téh isin eta sarta ulah aya deui rada. Teu dulur wani di tempat kemah pikeun naturists mun balik kana liburan ka bersantai di sauna atawa dina pantai nudist. Tapi naha éta?

nudity ngaréndéng dina kahirupan sapopoe

Sanajan urang datangna taranjang kana dunya, sababaraha urang mungkin dipangaruhan ku kolotna komo ageman maranéhanana jadi moal taranjang nyandak hal nanaon.

Nudity aya dina kahirupan sapopoe di ngaréndéng a
Nudity dina kahirupan sapopoe - taranjang di imah sorangan?

Sababaraha ngarasa embarrassed ngeunaan eta sabab pikir nu maranéhna teu boga sosok ideal. Eta meureun rarasaan nice tapi ogé nudity, nu hayang jadi kapanggih.

Handap aya sababaraha tips anu bakal nulungan urang waktos nyandak hiji-test diri lamun datang ka nudity atanapi deepen sakumaha ngalaman topik ieu.

1. bobo taranjang
Hiji heula sadaya tiasa ngawitan bobo taranjang. ngarasa awak janten nyalira sagampil mungkin jadi sababaraha hiji. A éfék samping nice utamana dina usum panas nu nuju ngagem naon pakean anu geus kesang baseuh.

2. move taranjang di apartemen

Saha di imah na teu kudu gawe, warung atanapi kaping tapi malah bisa leumpang di sabudeureun taranjang di imah, sarta contona, ngabersihan up. Atawa anjeun nempatkeun hiji anduk leutik dina ranjang, diuk turun ka dinya na bersantai sakumaha dina buku. Ieu oge mungkin mertimbangkeun sorangan dina eunteung atawa ngan rék tari pikeun musik.

3. tuang taranjang
Mun anjeun geus sits, éta oge mungkin nyandak hidangan na tanpa pakéan. Keur kitu, kadaharan ogé bisa dijieun sateuacanna taranjang dina méja geus. Saha nu keur dua, boga kasempetan pikeun bungbu nepi ka hirup cinta unggal sejen, contona, ku krim coklat, strawberries sarta krim.

4. sunbathe taranjang
Glorious eta lamun salah basks tanpa cocog mandi atawa pakean sejen nyaeta. The seamless tan tanpa ngabalukarkeun tetep spot caang dina jero awak, bisa contona jadi di kebon sorangan, lamun tatanggana teu tiasa ningali éta atanapi ngajaga diri ku témbok lawon correspondingly tinggi atawa payung tina tempoan. Sanes a hadir taman swasta atanapi hoyong numpak dina situ, hiji kedah neangan sateuacanna pikeun pantai a online, mana nu sunbathing buligir téh mungkin. Anu wani teu sunbathe taranjang ku Ladies, memang mung tiasa nyobian sakali ngabohong topless di panonpoé. Lajeng ieu masih mungkin keur salah sahiji kali hareup, lengkep ngaleungitkeun baju.

5. ngojay taranjang

Saatos sunbathing ngojay tanpa swimwear kieu. Di dieu salah saukur karasaeun ngan dirina jeung cai tiis.

Nudity dina kahirupan sapopoe
ngamandian taranjang?

Lamun lajeng kaluar naék kaluar tina kolam renang atawa danau, anjeun bakal pleased uninga yén euweuh baju baseuh lengket kulit nu perlu tegalan sakali atanapi naon kudu ngaganti ayeuna, sabab saukur resep a garing bikini atawa mandi jas anu dipaké. Kiwari éta mungkin mun ngan ngusap aranjeunna atawa tempatna baseuh di panonpoé nepika dries salah.

6. Nangtung taranjang dina hujan
Keur kitu nu peryogi titik di mana teu saurang nilik maneh, kayaning di kebon sorangan, dina taman atawa on danau. Mun anjeun teu mibanda colds lajeng ogé bray hujan panas haneut, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarasakeun awak anjeun sorangan jeung raindrops.

7. nyieun poto buligir
Ampir unggal handphone kiwari geus leuwih ti kaméra a. Atawa anjeun tiasa nyandak sami ngahasilkeun kaméra kualitas luhur pikeun eta. Kasempetan pikeun motif, aya cukup. Lalaki posing Contona, taranjang dina ranjang atawa di dipan. Ieu oge mungkin pikeun nempatkeun kaméra on tripod a, taranjang masak, upamana, atawa maénkeun piano terus pencét poto maké timer otomatis. Saha anu boga pasangan sarta rék kaget eta, contona, kalénder anu ngandung locators buligir sorangan ogé bisa ngahubungan studio poto profésional sami. Atawa posing babarengan atawa ngalawan saling di hareup pasangan teh.


Tapi lalajo kaluar pikeun poto buligir - sexting. A trend bahaya!


Ku kituna éta acan anu teuas pikeun ngalakukeun hal béda taranjang. Anjeun kudu mawa lengkah kahiji ngan, nyaeta, wani. Sakali salah geus nungkulan inhibisi ieu, anjeun bisa ngarasakeun awakna éndah sarta karasaeun tanpa pakéan cukup ku gratis.

Saliwatan, awéwé jeung lalaki jeung balad tiasa ngalakukeun jeung sobat nu ieu buligir-timer test, upami anjeun teu percanten ka diri. Sanggeus bari, loba kitu, dicatet yén buligir-mahluk téh malah leuwih geulis sarta mindeng kali salawasna ngubaran diri unclothed.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.